Clubgeschiedenis Kelo

Onze club werd opgericht in het jaar 1958. De club heeft een rijke geschiedenis. Door het familiale karakter is onze club altijd in goede handen gebleven waardoor wij in jaar 2018 ons 60-jarig bestaan mochten vieren.

 

Gezellig kader:

 

Ons club kiest resoluut voor een klein en gezellig kader waar iedereen zich goed voelt. Via allerhande initiatieven proberen we de leden steeds in de watten te leggen. Zo kunnen onze leden steeds terecht op de wekelijkse clubavond waar er gezellig kan gedubbeld worden op alle niveau's. Iedereen is welkom. Verder kunnen onze meden ook genieten van een KELO receptie en een clubtoernooi op het einde van het seizoen.

 

Opleiding:

 

Daarnaast proberen we met onze club recreanten te laten proeven van een paar wedstrijden op het niveau van de recreant indien gewenst.

 

De laatste jaren gaat KELO ook iets breder en begeleiden we ook competitiespelers op vlak van techniek, coördinatie en mentale vaardigheden om zich te wapenen tijdens hun wedstrijden.

 

Jeugd:

 

De laatste jaren zetten we ook steeds meer in op onze jeugdwerking. Deze doelgroep trachten op vlak van motoriek en coördinatie de juiste wapens te geven om hun tennisspel te bevorderen. We trachten steeds de nadruk te leggen op techniek in spelvorm zodat ze zo snel mogelijk een leuke succeservaring hebben binnen alherhande spelen en wedstrijden.

 

G-tennis: (VE-tennis)

 

Al enige jaren zijn G sporters een doelgroep die we graag omarmen. We trachten hen bij te staan in hun motorische en mentale ontwikkeling binnen de tennissport.  G-sporters genieten bovenop de lage prijzen nog een extra korting om zich aan te sluiten als lid of om les te volgen.

 

Voor meer info kan je steeds terecht op:

 

info.tckelo@gmail.com